سازمان دیده بان زندگی می کنند! Slooh رسانه زنده نجوم درس برای K-12 دانش آموزان

برای کسب اطلاعات بیشتر و کاوش در فضا, بازدید Slooh.com.

Slooh ستاره شناسان را livestream رایگان, یک ساعت نجوم درس برای K-12 دانش آموزان در روز پنج شنبه (19 مارس) در 4:30 p. m. EDT (2030 به وقت تهران).

آنلاین رصدخانه اعلام کرد این رویداد ویژه ای به مدارس سراسر جهان را تعطیل با توجه به شیوع کروناویروس وادار به میلیون ها نفر از دانش آموزان و بزرگسالان به ماندن در خانه به طور نامحدود. برای کسانی که در خانه گیر کرده هیچ گونه نگرانی در مورد همه گیری این پخش را ممکن است خوب حواس پرتی.

میزبانی Slooh ستاره شناس پل کاکس و مربی راسل گلن این “آموزشی الهام بخش و آرامش بخش” پخش خواهد شد از ویژگی های زنده نمایش فضایی از تلسکوپ در سراسر جهان Slooh در بیانیه ای گفت.

“در طی این برنامه دانش آموزان خواهد آموخت که چگونه به اکتشاف فضا توسط زیر را در صدای پای معروف ستاره شناسان را به خود شخصی اکتشافات با استفاده از Slooh تلاش درسی” در این بیانیه اضافه شده است.

مربوط به: فضای رایگان پروژه برای بچه ها (و بزرگسالان) در خانه گیر کرده در طول شیوع کروناویروس

از Slooh:

واشنگتن انبار CT – مارس 17th, 2020

تاریخ Slooh ستاره شناس پل کاکس و Slooh مربی راسل گلن برای نجوم درس livestream شامل Slooh آنلاین تلسکوپ در روز پنج شنبه, مارس 19 سال 2020 در 4:30 PM EDT ¦ 20:30UTC. Slooh زنده درس خواهد بود, آموزش های الهام بخش و تسکین دهنده و شامل دیدگاه های فضا از Slooh ده آنلاین تلسکوپ از جمله کسانی که در واقع در سطح جهانی آن گل سرسبد رصدخانه در موسسه فیزیک نجومی از جزایر قناری است که باعث می شود در طول روز نجوم ممکن است برای دانش آموزان در ایالات متحده است. در طی این برنامه دانش آموزان خواهد آموخت که چگونه به اکتشاف فضا توسط زیر را در صدای پای معروف ستاره شناسان را به خود شخصی اکتشافات با استفاده از Slooh تلاش برنامه درسی.

رایگان زنده, نجوم درس خواهد بود جریان از طریق YouTube, Twitter و Facebook و همچنین از هر وب سایت است که می خواهید برای قراردادن زنده ویدئو های یوتیوب به عنوان در هر دستورالعمل های زیر. دانش آموزان قادر خواهد بود برای پاسخ به سئوالات در Slooh وب سایت (عضویت مورد نیاز).

در مورد Slooh آموزش و پرورش

موسسات آموزشی مانند مدارس بعد از مدرسه برنامه های کتابخانه های مراکز علمی و افلاک است که ممکن است مجبور به بستن درهای خود را به علت این ویروس می تواند همچنان به خدمت به موکلین خود با اعمال نفوذ Slooh آموزش نجوم باشگاه برای تعامل با دانش آموزان و شهروندان از خانه به کاوش فضا با هم از طریق شبکه ای از تلسکوپ آنلاین که شامل برنامه درسی فعالیت های یادگیری و حمایت از ما مربیان نجوم. ببینید که چگونه مدارس عمومی شیکاگو و دیگر مدارس با استفاده از Slooh از راه دور و یادگیری و چگونه کتابخانه ها و مراکز علمی با استفاده از Slooh به ارائه محلی خود را آنلاین نجوم باشگاه است. اطلاعات بیشتر در Slooh آموزش و پرورش است.

جزئیات رویداد

رویداد زمان برای پنج شنبه, مارس 19 2020:

زندگی می کنند جریان آغاز: 4:30 PM EST ¦ 1:30 PM PST ¦ 20:30UTC

جریان زندگی می کنند به پایان می رسد: 5:30 PM EST ¦ 2:30 PM PST ¦ 21:30UTC

برای تماشای Slooh را پوشش زنده:

https://www.slooh.com/shows/video-viewer/645

به اشتراک گذاری در Facebook Live رویداد از Slooh را در Facebook صفحه:

https://www.facebook.com/SloohLive/

سردبیر توجه داشته باشید: اگر شما ضربه محکم و ناگهانی و شگفت انگیز در آسمان شب عکس و می خواهم آن را به اشتراک با Space.com برای یک داستان و یا, گالری عکس, ارسال نظرات و عکس به [email protected]

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>