سه فضا مسافران را به بازگشت به زمین امشب! در اینجا چگونه به سازمان دیده بان زندگی می کنند.

سه spaceflyers بازگشت به زمین از ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) در اوایل صبح روز جمعه (17 آوریل) و شما می توانید ساعت مچی خود را بازگشت به خانه زندگی می کنند.

عمل شروع می شود در این شب (16 آوریل) در 6 p. m. EDT (2200 GMT) هنگامی که ناسا فضانوردان اندرو مورگان و جسیکا Meir و فضانورد اولگ Skripochka شروع به خداحافظی با سه crewmembers که باقی خواهد ماند روی مدار آزمایشگاه. سازمان دیده بان تلاشهای آنلاین زندگی می کنند در اینجا و در Space.com صفحه اصلی حسن نیت ارائه میدهد از ناسا و یا به طور مستقیم از طریق آژانس فضایی.

سی دقیقه پس از آن در ساعت 6:30 p. m. EDT (2230 به وقت GMT) دریچه بین ISS و روسی سایوز فضاپیمای حامل Morgan, Meir و Skripochka در حال برنامه ریزی برای بستن. پخش پوشش خواهد شد و سپس برای پایان دادن به در حالی که چیدن تا دوباره در 9:30 p. m. EDT (0130 GMT در تاریخ 17 آوریل) به عنوان سایوز آماده به سر در خانه است.

مرتبط با: عکس,: سفر 62 ماموریت به ایستگاه فضایی بین المللی

خروج برنامه ریزی شده است را در 9:53 p. m. EDT (0153 به وقت تهران در مارس 17) زمانی که سایوز خواهد undock از عقبی پورت مدار آزمایشگاه Zvezda خدمات ماژول. این رویداد را علامت رسمی شروع اعزامی 63 روی ISS خواهد شد که فرمان توسط ناسا فضانورد کریس کسیدی با کمک از فضانوردان روس در آناتولی Ivanishin و ایوان Vagner.

وجود دارد پس از آن خواهد شد یکی دیگر از دو ساعت پخش شکستن. پوشش سر گرفته خواهد شد در نیمه شب به وقت شرق آمریکا (0400 به وقت تهران) در حدود 20 دقیقه قبل از سایوز انجام یک کلید deorbit سوزاند.

که سوزاندن را سایوز در دوره به صورت یک چتر نجات به کمک زمین نشستن کامل هواپیما در استپهای قزاقستان در 1:16 a. m. EDT (0516 GMT; 11:16 a. m. به وقت محلی در قزاقستان).

این سایوز به زمین بر مهم spaceflight سالگرد. دقیقا 50 سال پیش و در 17 آوریل سال 1970 ناسا آپولو 13 ماموریت بازگشت به خانه با خیال راحت پس از بازمانده یک فاجعه انفجار در مسیر به ماه. “موفق شکست” آپولو 13 غرفه به عنوان یک عهد به شجاعت و نبوغ خود را از crewmembers Jim Lovell, جک Swigert و فرد Haise و ماموریت کنترل در اینجا بر روی زمین است.

مایک دیوار است که نویسنده از “خارج وجود دارد” (Grand Central, چاپ و نشر, 2018; نشان داده شده توسط کارل تیت) یک کتاب در مورد جستجوی زندگی بیگانه. او را دنبال کنید در توییتر @michaeldwall. دنبال کنید با ما در توییتر @Spacedotcom یا Facebook.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>